Domov > Správy > Správy z priemyslu

Koľko vysokoenergetických sušienok môžete zjesť naraz?

2022-03-04

Ako všetci vieme, vysokoenergetické sušienky majú kompaktnú štruktúru a nie je ľahké absorbovať vodu, takže sa ľahko skladujú a často sa používajú na vojenské alebo poľné aktivity. Koľko stlačených sušienok môžete zjesť naraz?

Teplo lisovaných sušienok je veľmi vysoké. Vo všeobecnosti majú vysokoenergetické sušienky 120 gramov s 500-600 kcal kalórií, čo je asi o 150-200 kcal viac ako jedlo (2 liangy ryže, trochu zeleniny a mäsa). Je v poriadku zjesť jeden kúsok (60 g) pri jedle. Je v poriadku zjesť dva kusy (120 g) s dobrou chuťou v bežných časoch.

Bag(120g) postačuje bežnému človeku na to, aby kráčal priemernou rýchlosťou sedem hodín (asi 70 kcal za hodinu). Na bežné horolezecké aktivity (s cestami) stačí jesť raz za dve hodiny. A neodporúča sa to užívať naraz. Jesť pri chôdzi je rozumnejší spôsob, ako ho užívať alebo ho obsahovať, ale najlepšie je vypiť sústo vody a zjesť stlačenú sušienku.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept